sunnuntai 2. huhtikuuta 2017

Kuppi teetä

Viikonloppu on mennyt samalla teemalla kuin koko viikko, ettei tälläkään kertaa ole puikkoja paljon ehtinyt kilistelemään. Vähän kuitenkin ehdin uutta neuletyötä aloittamaan. Viikonlopun kunniaksi kuitenkin hankin täydennystä teevarastoihini, sillä omat irtoteeni olin lähes juonut talven aikana loppuun. 

Aiemmin asuessani Jyväskylässä lempiteekauppani oli Teeleidi, joka on sekä kahvila että myymälä, jossa myydän teetä ja siihen liittyviä oheistuotteita. Muualta en vielä siellä myytäviä teelaatuja ole löytänyt tai jaksanut kovin tehokkaasti etsiä. Joten Jyväskylässä vieraillessani siellä on hyvä käydä täydentämässä teevarastoja. Sieltä saa omia lemppareita helposti ostettua.

Ja tällä kertaa mukaan tarttui seuraavat:

Yksi lempiteeni on omena-kiivi. Omena-kiivi on vihreää teetä, jossa sananmukaisesti on omenaa ja kiiviä sekä sitruunan kuorta. Toinen lempparini on Marjanpoimija Mielitietty, joka on musta ja valkoinen tee.

Niiden lisäksi täytyi vielä ostaa muutama uusi tee maisteltavaksi, tällä kertaa ne olivat Vihreän joen rannalla (trooppinen vihreä tee) ja Taikatalvi (rooibos), jos näillä sitten selviäisi hetken 😄Teen juojana muuten olen vähän kausiluontoinen välillä juon pelkkää mustaa teetä ja välillä taas vihreää ja välillä kaikkea. Kaapissa siis täytyy olla aina useampaa eri vaihtoehtoa, että löytää oman lempparin.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti