sunnuntai 22. lokakuuta 2017

Kissasukat

Kissaihmisenä myös villasukkiin täytyy neuloa kissan kuvia ja muutenkin näitä eläinaiheisia sukkia on viime aikoina tullut tehtyä. Nyt on jo vuorossa toiset kyseisellä mallilla tehdyt kissasukat. Edelliset tein harmaalla ja valkoisella.



Kissasukat
Malli: Villit vanttuut &vllattomat villasukat / Lumi Karmitsa
Lanka: Alize superwash / valkoinen ja vaaleanpunainen
Puikot: 2,5
Tiheys: 10x10 = 28s ja 40 krs

Viime aikoina flunssa on hieman painanut ja neulominen on jäänyt vähemmälle. Nyt kuitenkin olo alkaa helpottamaan, niin eiköhän se tästä taas lähde. Kissasukissa oli välillä pitkiä langanjuoksuja, joten saa olla tarkkana ettei langat ala liian paljon kiristämään. Malli sinänsä oli yksinkertainen, koska lankoja oli vain kaksi. Kissankuva sen sijaan vaati tarkkuutta neuloessa, sillä jokainen kierros on erilainen. 








7 kommenttia:

  1. Onpa ihanat sukat tällä värityksellä.

    VastaaPoista
  2. Mistähän ohje noihin löytyisi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Villit vanttuut ja vallattomat villasukat - kirjasta löytyy ohjeet

      Poista
    2. Olisikohan mahdollista saada näihin ohje kirjastasi kun mummoni haluaisi nämä tehdä mutta ei viitsi yhden ohjeen takia kallista kirjaa hommata

      Poista
    3. Valitettavasti kirja ei ole omani, sillä lainasin itsekin kirjan kirjastosta, jotta sain mallin kyseisiin sukkiin, joten minulla ei ole enää mallia eikä kirjaa. Suosittelen siis kokeilemaan samaa, jos kirjaa ei halua itselleen ostaa.

      Poista
    4. Toivottavasti malli löytyy ja pääsette neulomaan sukkia :)

      Poista