tiistai 7. maaliskuuta 2017

Iines ja Hissu

Arjessa pyörii mukana myös kaksi karvaista kissakaveria.

Iines
Iines on kolme ja puolivuotias ja on saapunut ensimmäisenä. Iines ja Hissu ovat molemmat maatiaiskissoja. Iines on hieman pelokas ja tarvitsee aikaa tutustua uusiin paikkoihin ja ihmisiin. Toisaalta Iines kaipaa seuraa ja viihtyykin usein siellä, missä on muitakin ihmisiä. Lempipaikkoina ovat sauna ja sohva :)


Hissu 
Hissu on kohta vuoden vanha ja alkaa olla jo aikuisen kissan kokoinen. Hissu on rohkea ja tutustuu helposti uusiin paikoihin ja uusiin kissoihin :) Hissu on toistaiseksi vielä leikkisä ja leikkii kaikella mahdollisella, mitä voi vain itse liikuttaa, kuten kynät. Hissun lempipaikkoja ovat sänky ja sauna, jossa Hissu makoilee myös sen ollessa päällä. Hissu on ollut kiinnostunut myös lankakeristä toisella tavalla kuin Iines ja onkin usein purrut lankoja neuletöistä poikki, jos ne ovat jääneet huolimattomasti.
 




Iines ja Hissu tulevat hyvin toimeen, vaikkakin Hissun tultua Iinekseltä kesti tottua tilanteeseen. Mutta nyt kissat nukkuvat yhdessä ja leikkivät paljon yhdessä. Molemmat ihmettelevät helposti ja paljon, jos kotiin tulee uusia esineitä tai asioita tai jos lattialla on ylimääräinen pahvilaatikko :)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti