tiistai 3. lokakuuta 2017

Käsityömessut

Viikonloppuna tuli tehtyä lähes joka syksyinen reissu Seinäjoen käsityömessuille. Messuilta on vuosien aikana tullut löydettyä inspiraatiota ja tekemistä kotiin asti. Mukaan on vuosien varrella tarttunut kaikenlaista. Mukavia ovat olleet mm. erilaiset tarvikepaketit, jolloin on päässyt kokeilemaan hieman eri tekniikoita. 

Messuilla on yleensä nähnyt myös, mikä on sillä hetkellä suosiossa käsityö rintamalla. Tällä kertaa käsityömessuilla näkyi painotusta ompeluun ja myynnissä oli paljon erilaisia ihania kankaita. Tällä reissulla, niitä ei kuitenkaan omaan mukaan tarttunut. Sen sijaan mukaani lähti tarvikepaketti makramee -seinävaatteeseen. Oikein jo odotan, että pääsen tekemään sitä :D Lisäksi ostin messuilta pipon ja muutamia korutarvikkeita. 




Käsityömessujen jälkeen vierailin myös Lankavalla, joka sijaitsee Kauhavalla. Sieltä mukaan tarttui kasa lankoja, jotka nyt vain odottavat neulomista. Langat, jotka ostin ovat pääasiassa tuttuja Alize -lankoja eri väreissä. Lankavalla on usein erilaisia messutarjouksia ja nytkin mm.ostamani Alize -lanka oli messutarjouksessa. Nyt syksy ja pimenevät illat voivat tulla, sillä tekemistä löytyy :D








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti