sunnuntai 17. syyskuuta 2017

Säärystimet

Tällä kertaa puikoilta tippui marimekko -sukkien innoittamat säärystimet punasävyisinä. Lankoina käytin samoja kuin marimekko -sukissa eli Novitan nalle -lankaa, Maijaa ja roosan sävy on Janne- lankaa. Janne -lanka oli ehkä hieman paksumpaa kuin muut langat, mutta se ei mielestäni näkynyt lopputuloksessa, ainakaan paljon. 

Säärystimissä unikkokuvio oli jälleen todella työläs ja samassa ajassa kuin tein unikko kuvion tein melkein koko muun sukan. Mutta onhan se unikko loppujen lopuksi kivan näköinen. Unikko -kuviossa on useampi lanka ja sen vuoksi se ei jousta kovinkaan paljon. Tämä kannattaa huomioida ja luoda tarpeeksi silmukoita.Viimeisessä roosan sävyisessä kuviossa ennen joustinneuletta valkoinen lanka ei oikein näkynyt kunnolla ja jos nyt tekisin nämä uudestaan tekisin loppuun erilaisen kuvion. 

Syksy ja viilenevät säät ovat saaneet taas puikkoihin vauhtia. Iltaisin onkin mukava neuloa, polttaa kynttilöitä ja juoda teetä. Olen myös perinteisesti käynyt syksyisin Seinäjoen kädentaito -messuilla, jotka ovat parin viikon päästä. Sinne olenkin jo alkanut laatimaan ostoslistaa 😃






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti